Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + branş seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve dışarıya güzel açılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak kötüda görev alan illere ihtimam vermekteyiz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yani, anayasa nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek muhtevain tasarlanmışken, acil çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli Yangın kapısı istanbul fiyatı tahliye derunin kullanılan bir kapıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut diğer müstacel durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak için mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya demir gibi malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve feyizli çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi midein;

Report this wiki page